-->

22 Şubat 2020 Cumartesi

author photo
Akıllı telefon pazarı devlerinden Samsung istifa depremiyle sallanıyor. Kısa süre önce gerçekleşen organizasyonda, Güney Koreli şirket yeni üst Segment modellerini tanıtmıştı.
Bu organizasyondan sadece birkaç gün sonra beklenmedik bir haber geldi. Samsung’un  hapiste olan Yönetim Kurulu Başkanı Lee-Sang-Hoon görevinden ayrıldı.

Samsung'ta bir devrin sonu!!!

Bilindiği üzere Sang-Hoon hakkındaki rüşvet iddialarından ötürü hapis cezası almıştı. Samsung yönetimi Sang-Hoon hakkındaki iddiaların doğru olmadığını söylesede  tam olarak aklanamadığı için tahliye edilmedi.
Güney Koreli dünya devi SAMSUNG şimdiye kadar Yönetim Kurulu Başkanı’nın arkasında durmuştu. Dolayısıyla böyle bir istifanın gelmesi herkesi şaşkına çevirmiş durumda.
Kulislerdeki bilgileye göre istifanın arkasında Samsung yönetimi yer almakta. Yani Şirketin önde gelen isimleri Lee-Sang-hoon’dan istifa etmesini talep etmişler. O da bu talebi yerine getirmek mecburiyetinde bırakılmış.
Peki Samsung’un yeni YÖNETİM KURULU BAŞKANI kim olacak? Hali hazırda yönetim için birkaç isim üzerinde konuşuluyor.
Şirket yeni Yönetim Kurulu Başkanı’nı belirlemek için Mart ayında bir toplantı gerçekleştirecek. Bakalım Güney Koreli SAMSUNG'un koltuğuna yeni oturacak isim kim olacak.

Yazıda 0 Yorum Var


EmoticonEmoticon

Sonraki Yazı Next Post
En Eski Sayfa