-->

29 Mart 2020 Pazar

author photo


Instagram, artık garajdan yönetiliyor

Facebook ‘un sahip olduğu, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram , Koronavirüsü salgınından dolayı artık garajdan yönetilecek. Ünlü teknoloji devlerinden bazılarının da garajlarda ya da tek odalı küçük ofislerde kurulduğunu düşününce bu durumun normal karşılanacağı söylenebilir.


CEO Mosseri’den Evde Çalışma Mesajı

Koronavirüsü ( covid-19 ), salgınından dolayı birçok ülke alarma geçmiş durumda. Birçok ülkede sokağa çıkma yasağı ve çeşitli kısıtlamalar uygulanırken, insanlar da kendilerini eve kapattı. Sosyal Mesafe ve İzolasyon kurallarına uymaya çalışan şirketlerde evden çalışma (home-office) sistemine geçtiklerini belirtti.


Şirketlerin evden çalışma kararına bir benzerini de Instagram CEO’su Adam Mosseri aldı. CEO, Koronavirüs ( covid-19 ) salgını nedeniyle, yeni ofisinin artık garaja taşıdığına ve ünlü sosyal medya uygulamasını artık garajından idare edeceği bilgisini verdi.





Ünlü CEO, tüm Dünya genelinde 1 milyar aktif Instagram kullanıcısına da kendilerini izole ederek aynı şeyi yapmalarını önerdi.


Bir video konferans üzerinden CNN Business ile konuşan Mosseri, takımın geri kalanının evden çalışma sürecinin bazı zorlukları olduğunu, fakat güvenliğin ve sağlığın her şeyden daha önce geldiğini önemle belirtti.


Ayrıca, Facebook bünyesinde yer alan Instagram , herkes gibi “ Evde Kal ” mesajı veren bir kampanya da başlatmıştı.

Yazıda 0 Yorum Var


EmoticonEmoticon

Sonraki Yazı Next Post
Önceki Yazı Previous Post