-->

25 Mart 2020 Çarşamba

author photo


Volkswagen, Koronavirüs Salgını nedeniyle Sosyal Mesafeye dikkat etmek için Logosunu değiştirdi.



Alman Otomotiv devi Volkswagen, Koronavirüsle mücadele kapsamında önem atfeden Sosyal Mesafenin korunmasına dikkat çekmek için logosundaki harfleri birbirinden ayırarak mesaj verdi.

Volkswagen, Koronavirüsle mücadele kapsamında sosyal mesafenin korunması için logosunu ayırdıktan sonra konuyla ilgili olarak Sosyal Medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti ve bu görsellerini çeşitli içeriklerle birlikte Instagram ve YouTube gibi platformlar üzerinden paylaştı.

HARFLERİ BİRBİRİNDEN AYIRDILAR
Volkswagen'in logosunda bir adet "W" bir adet de "V" harfi bulunuyor ve bu harfler üst üste yerleştiriliyor. Volkswagen, sosyal mesafenin önemini anlatabilmek için logosundaki iki harfi birbirinden ayırarak mesaj verdi.


Alman Otomobil devi Volkswagen, verdiği sosyal mesajlarda genellikle birlikteliğe vurgu yapıyor. Bununla ilgili bir de Video paylaşan Volkswagen, Videonun sonlarına doğru da insanlar arasındaki Sosyal mesafenin korunması gerektiğini vurguluyor ve ardından da Volkswagen'in logosu yukarıda gördüğünüz hale bürünüyor.

Volkswagen, koronavirüs nedeniyle sosyal mesafeye dikkat çekmek için logosunu ayırdı

Yazıda 0 Yorum Var


EmoticonEmoticon

Sonraki Yazı Next Post
Önceki Yazı Previous Post