-->

28 Mart 2021 Pazar

author photo


Ekolündeki uzmanlığı, aldığı dereceler ve kendi geliştirdiği özel terapi teknikleri ile, Dünyadaki sayılı Reiki öğretmenlerinden biri olan Usui Reiki 17. Işık Aşama Grandmaster Teacher İsmail Bülbül 33 yıldır yaşadığı Almanya'dan sonra şimdi Türkiye'de bulunmaktadır. Kendisi Reiki'de 17. Işık aşamada (son aşamadır) ve dünya çapında bu aşamada olan ilk 8 üstattan birisidir. Uzun araştırmaları sonucu, bir Uzak doğu felsefesi olarak algılanan Reiki'nin, Anadolu insanının oldukça aşina olduğu Sufizmle olan benzerliklerini keşfetmiş ve çalışmalarını bu yönde sürdürmüştür.

Dünyada ve ülkemizde Usui Reiki alanında  tartışmasız en iyilerden biri olan İsmail Bülbül şimdilerde hala Türkiye’de bulunmaktadır. Eğitimlerine ülkemizde devam eden Bülbül Usui Reiki’yi Sufizm sentezli olarak sunmakta ve bu alanda Masterlar yetiştirmeye devam etmektedir.  Aynı zamanda İsmail Bülbül’ün Usui Reiki’yi sufzimle birleştirmesi birçok insanın bu yolu takip etmesine sebep olmuş, bunun sonucu da kendi başına bir ekol oluşmuş, ve bu ekolün adı da 'Usui Reiki İsmail Bülbül Ekolü' olarak adlandırılmıştır.

17. Son Işık Aşama üstadı olan Grandmaster Teacher İsmail Bülbül , daha önce Almanya’da, 2009 yılından bu yana da Türkiye’de bu yöntemle sayısız kişiye terapi yapmış ve binlerce öğrenci yetiştirmiştir. 20 yılı aşkın süredir Reiki öğretmenidir, 2013 yılında “Negatif Bir Varoluştan Pozitif Bir Varoluş’a” isimli Reiki eğitim DVD’sini çıkarmış, 2016 yılında “Reiki İlahi Aydınlanma” , 2020 yılında ise “Uyan” isimli kitaplarını ilahi aydınlanmaya gönül vermiş okuyucularla buluşturmuştur. Halen, Reiki başlangıç aşamasından, Reiki öğretmenliği aşamalarına kadar Reiki eğitimi vermekte, bireysel ve grupla terapi seansları yapmakta, bilinçaltı kodlama terapileri ve zihinsel arınma workshopları düzenlemektedir. İsmail Bülbül pandemi nedeniyle eğitimlerini online yaptığını açıklarken son zamanların en gözde isimlerinden biri oldu.
İSMAİL BÜLBÜL Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Yazıda 0 Yorum Var


EmoticonEmoticon

Sonraki Yazı Next Post
Önceki Yazı Previous Post