-->

2 Nisan 2020 Perşembe

author photo

Sosyal Medya uygulaması olan ve özellikle son dönemlerdeki popülerliği ile dikkatleri üzerine çeken, 15 saniyelik kısa süreli eğlenceli videolar yükleme ve izleme imkanı sunan TikTok'u  artık pek bilmeyen veya kullanmayan yoktur. Eğlenceli videoların paylaşıldığı ve son yıllarda çok hızlı büyüyen sosyal medya platformlarından olan TikTok'un bu hızlı ilerlemesi günden güne büyümeye devam ediyor. Zira son zamanlarda sosyal medya üzerinde hemen her yerden bir TikTok videosu karşımıza çıkıyor desek yanılmış olmayız.
Her geçen gün daha da popüler hale gelen TikTokiçerisinde video oluşturma ve paylaşım yapmanın yanı sıra canlı yayın imkanı da sağlayarak her geçen gün popülerleşmeye ve daha fazla kullanıcı tarafından da kullanılarak büyümeye devam ediyor . Bu özellikleri sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça beğenilerek sıkça kullanılan Uygulama dünya üzerindeki indirme sayısı 1,5 milyarı geçmiş olduğunu da belirtmek gerekir.


İnternet üzerinden karşımıza çıkan ve bitmeyen reklamları sayesinde ünlenen TikTok'un indirme rakamları herkes tarafından oldukça merak ediliyor. Biz de bu anlamda ülkelere göre indirme rakamlarını sizler için listeledik. Tükiye'nin de listede olduğunu ve kendisine üst sıralardan yer bulduğunu ayrıca belirtelim.

Bu sıralamaya göre 1. sırasında 119.3 milyonluk indirme sayısı ile Hindistan yer alıyor. Amerika ise TikTok'u indiren kullanıcıların sayısı 39.6 milyon ve ABD bu indirme sayısı ile Hindistan'a eşlik ederek 2. sırada yer alıyor. Buraya dikkat! TikTok'u dünyada en çok indiren 3. ülke ise birçok kişi şaşırttı, bu cümleden sonra sizlerin de tahmin edeceğiniz gibi, 3. sırada yer alan ülkenin 28.4 milyon indirme sayısı ile Türkiye olduğunu belirtelim.

1- Hindistan: 119.3 milyon
2- ABD: 39.6 milyon
3- Türkiye: 28.4 milyon
4- Rusya: 24.3 milyon
5- Meksika: 19.7 milyon
6- Brezilya:18.4 milyon
7- Pakistan: 11.8 milyon
8- Suudi Arabistan: 9.7 milyon
9- Fransa: 9.1 milyon
10- Almanya: 8.8 milyon

TikTok'u indirmek için buraya tıklayınız

Yazıda 0 Yorum Var


EmoticonEmoticon

Sonraki Yazı Next Post
Önceki Yazı Previous Post